Lirik Lagu Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku

Sayang, aku gelo tenan
Cinta palsumu aku anggap beneran
Serius aku sing berjuang
Tibake mung luput, iki sing goblok aku

Aku durung siap ati
Nek kon pisah aku durung wani
Ngapusi, nek kuat aku ngapusi, ooh

Janji bakal dadi siji
Tekan semene tak seriusi
Omongan, mung sebatas perkataan

Manis tenan kasunyatan
Cintaku kau permainkan

Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Lara tangis lan tatu tibone ning mburi

Geloni mesti teko ning mburi
Sakjane ngerti tapi tetep dilakoni
Kasmaran mung marai ati ra karuan

Wis kebacut, kabeh wis keprucut
Harapane manis dadine malah kecut
Bubrah ra karuan, kabeh dadi semrawut
Sing diperjuangke jebule malah luput

Sayang, aku gelo tenan
Cinta palsumu aku anggap beneran
Serius aku sing berjuang
Tibake mung luput, iki sing goblok aku

Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Lara tangis lan tatu tibone ning mburi

Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Bola bali kapusan, iki sing goblok aku

Iki sing goblok aku ooh
Sayang, aku gelo tenan