Lirik Lagu Bravesboy - Kudu Mampu

Ora kurang..
Ra kurang aku sing berjuang
Kanggo mbenakne kahanan
Sing wis kadung ra karuan

Trimo ngilang
Kowe sing ra mampu bertahan
Rasane perih
Mbendino atine sedih

Mung rugi sing tetangisan
Ra merubah keadaan
Atiku.. Kudu mampu

Kabeh ra perlu digetuni
Opo meneh nganti kepingin mati
Percoyo isih ono
Tresno liyo sing bakal iso nompo

Remuk'an ati iki
Bakalan ono sing ngopeni
Diwiriti Bismillah
Sesok aku bakal luwih bungah

Ngentekne wektuku
Sing kudune nggo nggolek bungahku
Kesel sing ngrasakne
Yen hasile yo mung podo wae

Mung rugi sing tetangisan
Ra merubah keadaan
Atiku.. Kudu mampu

Kabeh ra perlu digetuni
Opo meneh nganti kepingin mati
Percoyo isih ono
Tresno liyo sing bakal iso nompo

Remuk'an ati iki
Bakalan ono sing ngopeni
Diwiriti Bismillah
Sesok aku bakal luwih bungah