Lirik Lagu PaperBoy - LDR

Suwe ora ketemu
Ketemu pisan gawe gelo
Ora ngiro kowe dadi bedo

Kowe biyen sing tak trisnani
Saiki malah mblenjani aku
Koyok kowe kuwi pancen asu

Kowe tak wanti wanti
Kowe sing tak enteni
Tapi ngopo kowe ninggalke aku

Opo salahku iki
Opo kurangku iki
Nganti kowe tego ninggalke aku

Kowe tak wanti wanti
Kowe sing tak enteni
Tapi ngopo kowe ninggalke aku

Opo salahku iki
Opo kurangku iki
Nganti kowe tego ninggalke aku

Opo salahku iki
Opo kurangku iki
Nganti kowe tego ninggalke aku

Opo salahku iki
Opo kurangku iki
Nganti kowe tego ninggalke aku

Nganti kowe tego ninggalke aku
Nganti kowe tego ninggalke aku
Nganti kowe tego ninggalke aku